Vorm geven aan uw ambitie

Wij zijn een design- engineeringbureau met technische specialisten voor professionele omgevingen

“Creativity is intelligence having fun” - A. Einstein

Share Knowledge Now voert de regie bij technische projecten in multidisciplinaire omgevingen. Wij geven vorm aan uw ambitie en helpen u dit te realiseren.

Een project kan complex zijn en meerdere disciplines behelzen. Daarom stellen we voor ieder project een team op maat samen van specialisten, die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Vanaf de ontwerpfase werken ze integraal samen, waardoor eenheid in de vorm en functionaliteit van het eindproduct ontstaat, die optimaal aan de wensen van de gebruiker voldoet.

Zowel op technisch gebied, alsook het projectmanagement, tot en met een eventuele aanbesteding én de realisatie, ontzorgen we u.

Wij zijn Share Knowledge Now

Share Knowledge Now brengt technische en creatieve vakmensen uit verschillende disciplines met elkaar samen. Daarnaast willen we de nieuwste kennis omarmen, door studenten en net-afgestudeerden samen te laten werken met deze vakmensen en zo te groeien in hun ontwikkeling. We geloven dat door onze passie en kennis met elkaar te delen, dit zal leiden tot innovatie en de beste oplossing voor onze klant.

Het was zeer prettig te ervaren hoeveel ruimte en mogelijkheden ik kreeg voor het vooronderzoek en het maken van het ontwerp.
Frank de Vos - De Vos Technical Solutions
Ik word constant uitgedaagd om zelf ook verder te kijken dan de gebaande paden.
Bas Mastboom - Student TU Delft, master 'Management in the Built Environment'
Het is deze open houding tegenover nieuwe ideeën wat de samenwerking zo leuk maakt.
ir. Bjorn Luik - Designbureau Bjorn Luik

Meest recente nieuws

Meer jaren onderhoudsplan
Een plan voor de toekomst

Uit onze ervaring blijkt dat Nederlandse theaters steeds meer behoefte hebben om een duidelijk inzicht te krijgen in de staat van hun theatertechnische installaties en een plan willen maken voor de toekomst. Hoe houden we de theatertechnische installaties op een optimaal niveau en wat zijn de juiste...

Lees verder

Komend jaar staan we weer op de CUE2020

Van 13 tot en met 15 januari 2020 staan wij weer op CUE2020, vakbeurs voor event-, installatie en entertainment technologie. Maak kennis met onze vele partners waarmee we samenwerken in uiteenlopende projecten en ervaar in een VR-omgeving de toekomst van het ontwerpen! We nodigen u graag uit voor ee...

Lees verder